Seneste nyt

fra Nordjylland

Hobro kæmper sig til uafgjort på hjemmebane

Hobro IK sikrede i sidste runde af grundspillet sig en plads i det fine selskab blandt de seks bedste hold i NordicBet Ligaen.

De seks bedste spiller i oprykningsspillet, hvor nedrykning er umuligt, og der kun kæmpes om at spille sig til en plads i Superligaen.

Hobro var dog inden dagens opgør 16 point efter Sønderjyske på andenpladsen, der er en af de to oprykningspladser. 

Med samme pointtal som Hobro lå Kolding IF, og det var netop dagens modstander, som Hobro IK bød velkommen på DS Arena. 

Efter kampen havde ingen af de to lagt afstand til hinanden, for opgøret endte nemlig uafgjort 1-1 efter en kamp, hvor gæsterne var farligst.

Første halvleg var uden mål efter få chancer i de første 45 minutter, hvor Kolding dog var farligst. 

Hobros modstandere blev rigtig farlige fra starten af anden halvleg, hvor gæsterne allerede to minutter inde scorede føringsmålet. 

Målet kom efter et indlæg fra Hobros venstre forsvarsside, og det kunne hjemmeholdet ad to omgange ikke dække op for, selvom Andreas Søndergaard i Hobro-målet først diskede op med en fin redning, før Kolding sparkede returbolden i mål fra kort afstand. 

Der skulle kun gå 10 minutter, før Hobro slog til og bragte balance i regnskabet ved en listig scoring af angriberen Jesper Cornelius. 

Det blev også kampens sidste scoring, og dermed får hvert hold et enkelt point. Næste kamp for Hobro er 6. april ude mod Sønderjyske.