Foto: Ib William Christensen

AaB præsenterer kæmpe overskud

AaB nåede i 2014 op på et overskud på 41,1 millioner kroner efter skat.

Et overskud på 41,1 millioner kroner efter skat blev det til for AaB i 2014. Det viser årsrapporten, som bestyrelsen i Aalborg Boldspilklub A/S har offentliggjort mandag.

- Resultatet for 2014 er meget tilfredsstillende, og det er noget, som alle med relation til AaB kan være stolte af, udtaler administrerende direktør Stephan Schors.

Overskuddet stammer primært fra klubbens to danske titler samt deltagelse i Champions League-playoff og deltagelsen i Europa League, hvor AaB måtte se sig slået ud i 1/16 finalen mod Club Brügge.

Klubben understreger dog, at bundlinjen stadig viser sorte tal, selvom effekterne af mesterskabet og den europæiske deltagelse trækkes fra.

- Sammenholdt med den nylige kapitaludvidelse betyder resultatet, at vi nu kan tænke og investere langsigtet i en både sportslig og kommerciel udvikling inden for de nuværende rammer, siger Stephan Schors og tilføjer:

- Samtidig er vores fokus dog stadig at holde styr på den primære drift, men fundamentet for AaB er endog meget solidt.

Årets resultat er en forbedring af regnskabet for 2013 på i alt 68,2 millioner kroner. Dengang vidste bundlinjen et underskud på 27,1 million kroner. Resultatet for 2015 forventes at ligge mellem 0-5 millioner kroner.