Forældre raser over børnehave

I Løgstør raser forældre over, at en børnehave med al sandsynlighed skal flytte ind i skolens bygninger. Det betyder, at skolens elever mister 800 kvadratmeter.

Med al sandsynlighed flytter en børnehave ind, hvor Løgstør Skoles børnefritidsordning holder til lige nu. Det betyder, at skolebørnene mister plads, og det bekymrer forældrene.

- Jeg synes, det er utroligt frustrerende, at vi ikke ved, hvor børnene skal være, siger Joan Toft Nielsen, som er mor til et af børnene i skoleordningen.

Politikerne vil placere børnehaven på skolen, fordi der skal bygges en trafikeret omfartsvej, hvor børnehaven ligger nu. Men på skolen frygter forældrene at deres børn mister 800 kvadratmetre.

- Vi føler os til grin her på skolen. Vi har brugt en masse tid og energi på at diskutere, hvor vi ellers kunne lægge børnehaven - og nu tyder det på, at den alligevel skal ligge her, siger Jette Nielsen, der er formand for skolebestyrelsen.

Kommunens borgmester, Knud Kristensen, mener dog, at placeringen af børnehaven er den rigtige.

- jeg synes, det handler om at udnytte den plads, der er til rådighed. Vi har brugt lang tid på at finde frem til den rigtige beslutning, siger han.

Børne- og skoleudvalget har allerede sagt ja til en børnehave på skolen. Det forventes, at byrådet tager den endelige beslutning om børnehavens placering den 27. februar.


Seneste nyt

fra Nordjylland