Hvad siger en fynbo til at vinde et million-beløb? - Det ved jeg ikke. Jeg er fra Nordjylland

Pengene skal blandt andet være med til at hjælpe parret i denne svære tid.

Selvom den fysiske adresse ligger på den Fyn, så er adressen i hjertet i Nordjylland. 

For mange kan nyhed om at vinde en million kroner virke som en vild oplevelse. Men som mange andre nordjyder var vinderen af denne gevinst meget stille og rolig omkring situationen. 

Tillykke med millionen… Hvad siger en fynbo egentlig, når han sådan vinder en million?

- Det ved jeg ikke. Jeg er fra Nordjylland, konstaterer den ældre herre, der opdagede, at han havde vundet via en mail, hvori der stod, at han skulle sætte sig ned, inden han læste videre. 

- Det var lidt svært at tro på. For den klub har jeg forsøgt at blive medlem af i efterhånden mange år, så det første jeg tænkte, da det så endelig lykkedes var: "Aaarh, mon det er rigtigt? Jeg kontrollerer det lige", og så var det heldigvis rigtigt. Det var fedt, understreger Lotto-vinderen.  

En glad kone 

Pengene skal blandt andet være med til at hjælpe i en svær tid.

- Vi har inviteret børnene på en udvidet ferie til marts. Og vi skal også flytte til foråret, så der kommer der jo nok en masse ting, vi skal have, pointerer manden. 

Det var heller ikke kun manden selv, der blev glad over at se million-beløbet. Hans kone var også meget tilfreds med situationen. 

- Jeg sad ved siden af min kone, og så sagde jeg "prøv lige at se her!" Hun troede måske endnu mindre på det end jeg, men hun vidste heller ikke, at jeg havde spillet, lyder det fra manden. 

Mens Danmark på nuværende tidspunkt er midt i en energikrise, så kommer pengene på det helt rigtige tidspunkt.  

- Pengene er sat ind på kontoen, og så når vi har brug for opmuntring, så ser vi lige, at der står en million. Det kan man godt have brug for, når man får en el-regning, fortæller nordjyden, der dog alligevel har en plan for, hvad nogle af pengene skal bruges på. 


Seneste nyt

fra Nordjylland