Nordjysk folketingsmedlem skifter parti

Inger Støjberg Danmarksdemokraterne har fået to nye folketingsmedlemmer.

Danmarksdemokraterne bragede ind på scenen til folketingsvalget i 2022, og nu bliver de igen flere medlemmer.

Kim Edberg Andersen fra Rebild er en af to, som har valgt at skifte til partiet. 

Han blev kendt som manden med flest ordførerskaber - hele 35 havde han - men på det tidspunkt var han medlem af Nye Borgerlige. Tidligere har han også været medlem af Dansk Folkeparti.

I januar valgte han dog at melde sig ud af partiet, og han har siden været løsgænger. 

- Jeg ved godt jeg har været rigtig dårlig til at få lagt opslag op den seneste tid. Men som i ved har jeg det seneste år haft forholdsvis meget på min tallerken. Men jeg skal jo også bestille noget og det gør man bedst på et hold, skriver Kim Edberg på Facebook om skiftet og fortsætter:

- For mig bliver det sammen med Inger. Og folketingsgruppen hos Danmarksdemokraterne. Det er nemlig helt ærligt det parti jeg mener jeg passer bedst i. Og heldigvis mente Inger det samme. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Kim Edberg er også medlem af regionsrådet i Region Nordjylland.

Desuden skal det bemærkes, at Kim Edbergs kone, Gitte Bundgaard, også er medlem af regionsrådet som løsgænger - hun var også tidligere medlem af Nye Borgerlige.  

Mads Fuglede fra Venstre har også valgt at skifte til Danmarksdemokraterne. Han har også en nordjysk forbindelse, da han er opvokset i Vendsyssel. Han har gået på Klokkerholm Skole og Dronninglund Gymnasium. 


Seneste nyt

fra Nordjylland