Q&A med Andreas Bruhn: AaB's nye guldfugl har bidt sig fast

TV2/Nord har talt med AaB's Andreas Bruhn, der på det seneste har taget store skridt. Den 20-årige spiller ligner lige nu nordjydernes klare førstevalg på højrekanten.

TV2/Nord har talt med AaB's Andreas Bruhn, der på det seneste har løftet sit spil. Den 20-årige spiller ligner lige nu AaB's klare førstevalg på højrekanten.

Hvorfor går det lige pludselig så godt for dig på fodboldbanen?

Jeg har helt sikkert fundet den selvtillid, som det kræver, når man spiller fodbold på dette niveau. Derudover kræver det også en god portions held, og at man føler sig tryg blandt kollegaerne. Jeg har efterhånden spillet i AaB i flere år og føler derfor, at jeg er i trygge rammer, hvilket også har været med til at fremme mine kompetencer på fodboldbanen. Jeg har udviklet mig helt enormt i den tid, jeg har spillet i AaB. Som sagt gælder det lige nu om at spille i hver eneste kamp for AaB og blive endnu bedre.

Hvordan har du det med at spille for en klub som AaB?

Jeg har det rigtig godt med at spille for AaB. Det har altid været en drøm for mig at spille på førsteholdet, og det har jeg som sagt opnået, hvilket er helt fantastisk. Lige nu kunne jeg overhovedet ikke se mig selv spille for en anden klub, da jeg er yderst tilfreds i forhold til mit samarbejde med klubben.

Vil du gerne forbedre dig i forhold til noget specielt på fodboldbanen?

Man kan selvfølgelig altid forbedre sig på fodboldbanen. Ligesom enhver anden fodboldspiller vil jeg meget gerne nå til tops inden for sporten. I forhold til det vil jeg forbedre mit arbejde i det defensive og videreudvikle mine kompetencer i offensive. Mit hovedfokus er på de ting, jeg allerede er god til.

Hvor ser du dig selv senere i din fodboldkarriere, og hvilket mål har du for fremtiden?

Lige nu vil jeg koncentrere mig om at være med, hver gang AaB holdet går på banen og udvikle mig, så meget jeg kan, i klubben. Drømmen er selvfølgelig at komme videre til en større klub, og så igen udvikle mine kompetencer yderligere. Derefter er drømmen vel at spille for en stor klub nede i Holland og så at spille for nogle af de bedste hold i fodboldverdenen. Dog vil jeg lige nu fokusere hundrede procent på mit samarbejde med AaB.


Seneste nyt

fra Nordjylland