00:47

Ulsted melder sig ind i kampen om næstsidstepladsen i serie 6, efter holdet vandt 3-2 mod Tylstrup foran 500 tilskuere på hjemmebane. Foto: Jesper Lange

Ulsted melder sig ind i kampen om næstsidstepladsen i serie 6, efter holdet vandt 3-2 mod Tylstrup foran 500 hjemmebanetilskuere. Foto: Jesper Lange

Hvide var tilbage i målet - uden stemme. Den var forsvundet efter lørdagens karneval i Aalborg. Foto: Jesper Lange

Hvide var tilbage i målet - uden stemme. Den var forsvundet efter lørdagens karneval i Aalborg. Foto: Jesper Lange

Lars Malin scorer til 3-2. Foto: Jesper Lange

Michael Kauslund lægger sig i front i kampen om at blive topscorer med sin tredje scoring i sæsonen. Foto: Jesper Lange

1 af 6

Sensation: Ulsted vinder 3-2 over Tylstrup

Kampen om sidstepladsen i serie 6 står pivåben, efter Ulsted laver sensationelt come-back med vindende scoring i kampens sidste sekunder.

Aldrig har spillerne fra Ulsteds serie 6-hold været tættere på ikke at slutte sidst i rækken. Med en stærk holdindsats foran 500 tilskuere på hjemmebanen, lykkedes det Ulsted-spillerne at vende 1-2 til 3-2, efter slagtermesterens søn, Lars Malin, scorer i kampens sidste sekunder. 

Starten på den højt profilerede kamp, hvor der blev serveret helstegt pattegris og slush-ice til tilskuerne på sidelinien, måtte udsættes i fem minutter på grund af den voldsomme tilskuertilstrømning. 

Sejren betyder, at Ulsted kun er et enkelt point efter arvefjenderne Langholt på næstsidstepladsen. Og netop de to hold mødes i sæsonens næstsidste kamp på fredag på Langholt stadion. 

Med kampens første Ulsted-scoring til 1-2 bringer Michael Kauslund sig suverænt i front med tre scoringer i sæsonen i kampen om at blive holdets topscorer. 

Se næste afsnit i vores udsendelse onsdag aften. Der er snigpremiere onsdag klokken 17 på nettet og vores Facebook-siden. 

00:47 Luk video