Seneste nyt

fra Nordjylland

Nordjysk topklub præsenterer ny direktør

Nyerhvervelsen tiltræder 1. juli.

Han er ikke kendt for at lægge låg på sig selv og sine følelser. 

Mange håndboldfanatikere husker med al tydelighed, hvordan Ian Marko Fog rev sin trøje i stykker, da den daværende Nordsjælland-træners hold på dramatisk vis rykkede ned i landets næstbedste række. 

Passionen og håndboldfagligheden får Mors-Thy nu gavn af.

Klubben meddeler nemlig i en pressemeddelelse, at Ian Marko Fog bliver ny administrerende direktør i klubben. Den tidligere landsholdsspiller, der har stået uden et håndboldjob, siden han i september blev fyret som GOG-træner efter kun 53 dage i jobbet, sætter sig i direktørstolen per 1. juli. 

- Bestyrelsen er glade for, at det lykkedes at få en så stor kapacitet som Ian Marko Fog til Mors-Thy Håndbold. Via sine meritter har han allerede vist, at han er en god og fremsynet direktør med stor indsigt i hele håndboldverdenen, siger Mors-Thy Håndbolds bestyrelsesformand Kurt Sonne Thomsen og tilføjer:

- Vi har søgt en stærk kommerciel profil med stor fokus på forretningsudvikling og med gode samarbejds- og kommunikationsevner samt et stort drive og engagement, og det mener vi, at vi har fået i Ian Marko Fog.

Ian Marko Fog har været træner og ekspertkommentator igennem mange år. Desuden har han tidligere været administrerende direktør i TMS Ringsted.

- Jeg føler mig godt rustet efter en lignende stilling i TMS Ringsted, hvor jeg havde stort ansvar og har gjort mig vitale erfaringer i en fantastisk klub. Min primære opgave bliver en innovativ vækstplan til økonomien, så vi stadig kan konkurrere på øverste niveau i en af de stærkeste ligaer i verden, og så glæder jeg mig virkelig meget til at opleve den fantastiske stemning på ”Bette Balkan”, siger hovedpersonen selv og fortsætter:

- Der er en flot opbakning lokalt, og fra sidelinjen har jeg set imponerende sportslige resultater med en enorm talentmasse blandet med rutinerede kræfter.

Ian Marko Fog overtager posten fra Sigurd Skovborg, der tilbage i marts valgte at opsige sin stilling.