Seneste nyt

fra Nordjylland

To unge mænd dræbt i alvorlig ulykke

En varevogn og lastbil kørte tirsdag klokken cirka 15.15 sammen i det, der blev en alvorlig trafikulykke på Rute 13 mellem Sønderup og Lille Binderup ved Aars.

Her mistede de to personer i varevognen livet – en mand på 25 år og en på 26. Det oplyser vagtchef hos Nordjyllands Politi Thomas Ottesen.

De pårørende er underrettet.

Han fortæller desuden, at lastbilchaufføren er sluppet med overfladiske skader. 

- Vi fik anmeldelsen klokken 15.15 om, at en lastbil og varevogn var kørt sammen, og at der var fastklemte derved, fortæller han og fortsætter:

- Vi kommer hurtigt derud og kan konstatere, at der er to ukontaktbare personer, og de er afgået ved døden. 

Som man også kan se på billederne, ramte lastbilen en bygning i forbindelse med uheldet, som skete ved Smorupvej på Rute 13. Bygningen skulle ikke være i fare for at styrte sammen.

I lang tid har hovedvejen været spærret for trafik, hvilket har givet trafikale udfordringer, og bilister har måttet finde en anden rute, men det arbejde er nu overstået.

Til ulykken kom både en ambulance og en redningshelikopter, men politiet er stadig ved at danne sig et overblik over situationen. 

En bilinspektør, som forsøger at danne sig et overblik over, hvordan ulykken er sket, er også til stede på ulykkesstedet.