Vild debut for ung nordjyde: Sådan fik Hannah rollen som stuepige i Badehotellet

24-årige Hannah Gass Sibbesen fra Aars har fået en stor rolle i den sidste sæson af Badehotellet. Og det endda som debutant.

Drømmen opstod tilbage i syvende klasse. Her fik 24-årige Hannah Gass Sibbesen fra Aars hovedrollen i skolens musical. Efter det var hun ikke i tvivl om, at hun skulle være skuespillerinde.

En drøm, som hun er godt på vej imod, efter hun landede en rolle som stuepigen Lilly i danskernes elskede serie Badehotellet, der havde sæsonpremiere søndag aften.

- Jeg var lykkelig, da jeg fik at vide, jeg fik rollen. Jeg kunne nærmest danse rundt. Det var starten på et eventyr. Det vidste jeg allerede der, fortæller den unge skuespillerinde.

Da det første afsnit af seriens sidste sæson rullede over skærmen søndag aften, sad Hannah Gass Sibbesen sammen med familie og venner hjemme i stuen og så med.

- De syntes, det var godt. De havde kun hørt mig tale om det, og nu fik de endelig lov til at se det, forklarer hun og fortæller, at hun selv skulle vænne sig til at se sig selv på skærmen første gang. 

Store stjerner som kollegaer

Vejen til rollen som stuepige var lang, og Hannah Gass Sibbesen skulle gennem flere castingrunder, inden hun landede rollen.

- Jeg sendte jo ansøgningen af en grund. Jeg følte jo, jeg havde noget at byde ind med, så håbet levede. Og jo længere, jeg kom i castingprocessen, jo større blev kampgejsten for at få rollen også. Det var en lang proces, men det endte heldigvis lykkeligt, konstaterer hun.

Efter hun landede rollen, kom hun til en fælleslæsning med resten af holdet. Her mødte hun flere af seriens store stjerner.

_DSC6305
Foto: Mike Kollöffel / TV 2

- Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem. Det er en lille familie, man bliver lukket ind i, og det er gode folk hele vejen rundt, fortæller Hannah Gass Sibbesen.

Bliver man lidt starstruck, når man møder så mange store skuespillere?

- Jeg har så stor respekt for alt, hvad de kan. Selvfølgelig ser jeg op til dem og deres evner. Men de er alle meget nede på jorden, kærlige og gode til at møde folk i øjenhøjde, så jeg har følt mig i gode hænder, griner hun.

Til gengæld har det haft stor indflydelse på den 24-årige skuespillerinde at have dygtige kollegaer omkring sig.

- Jeg har lært så utroligt meget, og jeg har virkelig rykket mig meget. Både de andre skuespillere og holdet bag kameraet er gode til at komme med fif. Derudover har jeg også fået lov til at se de garvede skuespillere, mens de har udført deres arbejde. 

Sidste sæson af serien

Selvom det er Hannah Gass Sibbesens debut på skærmen, så varer det desværre ikke ved længe. Det er nemlig den sidste sæson af Badehotellet.

- Det er en stor mulighed og en kæmpe chance, jeg har fået. Badehotellet er en meget stor og meget folkekær serie. Og jeg kunne ikke være mere taknemmelig for, at det er den start og debut, jeg får.

Rollen i Badehotellet har dog været med til at gøre Hannah Gass Sibbesen sikker i sin sag, når det kommer til skuespilsfaget.

- Jeg søger ind på Scenekunstskolerne, for det er skuespillervejen, jeg vil gå. Kommer jeg ikke ind i år, håber jeg på, at jeg fortsat kan gøre mig relevant i andre projekter, afslutter hun.


Seneste nyt

fra Nordjylland