LIGE NU:

Lige på falderebet: Aalborg Pirates henter backtalent forud for nordjysk topbrag

Pirates tilføjer ny spiller til truppen inden topopgør mod White Hawks.

Ishockeymandskabet Aalborg Pirates har netop tilføjet 19-årige Jonas Brøndberg til truppen på en korttidskontrakt gældende til og med 1. december. 

Nyerhvervelsen er hentet ind af en særlig grund, oplyser sportschef og tidligere spiller i Aalborg Pirates Ronny Larsen.

- Vi er lidt ramt på defensiven med småskader hos flere profiler, og dermed forhørte vi os for muligheden for, at Jonas kunne hjælpe lidt til. Jonas har holdt sin form ved lige her i Aalborg, så jeg har da haft et godt øje på ham løbende, udtaler sportschefen i en pressemeddelse. 

Hentet hjem fra Canada

Jonas Brøndberg spillede i sidste sæson for Portland Winterhawks i WHL (canadisk juniorliga), hvor han nåede at notere sig for 22 point (9 mål og 13 assists) over 50 kampe. Han indtrådte i draften i denne sæson, men uden at blive valgt. Trods det forventer Ronny Larsen, at det unge talent har en masse at bidrage med på isen.

- Med Jonas på holdet får vi en spiller, der kan hjælpe til i begge ender af isen, hvor han er god i egen zone til at komme i vejen for tværafleveringer, fortæller Pirates-ikonet. 
 
Jonas Brøndberg forventes allerede at debutere i aften, når Aalborg Pirates krydser klinger med Frederikshavn White Hawks. Kampen spilles klokken 19:30.
Inden aftenens opgør ligger White Hawks på andenpladsen i Metalligaen, mens Pirates indtager tredjepladsen. Pirates har dog spillet to færre kampe end ligarivalerne fra Frederikshavn, og der er kun tre point, der adskiller de to hold.