Foto: Anders Ekström

Foto: Anders Ekström

Foto: Anders Ekström

Foto: Anders Ekström

Foto: Anders Ekström

Foto: Anders Ekström

Foto: Anders Ekström

1 af 7

Nordjyllands største folkefest: Direkte på Salto

TV2 Nord sender tre timers direkte TV fra Aalborg Karneval lørdag.

Når Aalborg Karnevals stjerneparade med omkring 60.000 deltagere og op mod 100.000 publikummer løber af stablen lørdag, er TV2 Nord - som det næsten er blevet en tradition - på pletten for at sende folkefesten direkte ud i nordjydernes stuer.

Vi sender tre timers direkte TV fra Aalborgs gader fra klokken 10.00, og med fem fotografer og tre LIVE-reportere på gaden - og i højderne - for at dække festlighederne, garanterer vi, at stemningen på TV bliver næsten ligeså høj, som hvis man var der selv.

Det er TV2 Nords erfarne LIVE-reportere Mogens Jørgensen, Robert Bedsted og Mette Kristensen, der formidler festen. Lige fra kongevognen med årets karnevalskonge Troels Malling forlader havnefronten klokken 10.00 til de tre optog, der starter hver sit sted i Aalborg, er samlet på Vesterbro med kurs mod Kildeparken hvor festen kulminerer med musik på to scener og skumparty i parkens - til lejligheden tomme - sø leveret af karnevalsgruppen Fan-Tasterne, der til årets Karneval går all-in som brandmænd.

Vi møder glade deltagere, travle arrangører, tilskuere, myndighedspersoner og hvem der ellers vil tale med TV2 Nords udsendte. Det hele sender vi på TV2 Nord Salto, men du kan også følge med her på tv2nord.dk hvor vi lægger signalet direkte ud på forsiden, så hele verden kan opleve Aalborg Karneval.