LIGE NU:

Politiets status: Kvinde fik spyd gennem låret og mand skåret i ansigtet

En kvindelig deltager til årets karneval er kommet alvorligt til skade, da hun forsøgte at kravle over et gelænder med små spyd på. Hun faldt og fik et spyd ind i låret og er nu indlagt på Aalborg Universitetshospital. Der ud over er en mand stukket i brystet og i højre side af ansigtet.

En ung kvinde i 20erne faldt i forbindelse med, at hun ville kravle over et gelænder med små spyd på, og hun var så uheldig at lande sådan, at hun fik et af spyddene direkte ind i låret. Hun er nu indlagt på Aalborg Universitetshospital.

Kort før klokken 17 er der sket en alvorlig voldssag foran indgangen til Kildeparken. En person blev stukket ned med en ukendt genstand. Gerningsmanden blev tilbageholdt og anholdt på stedet. Den forurettede blev bragt til skadestuen af de tilstedeværende politifolk.

Han er ramt i brystet og i højre side af ansigtet. Pågældende er ikke i livsfare. Politiet har afspærret gerningsstedet.

Det var en uoverensstemmelse over en kvinde mellem to yngre mænd, der ifølge BT førte til, at den ene stak den anden i brystet og i halsen med, hvad der formentlig er en knust flaske.

Og endelig er der i forbindelse med Aalborg Karneval anmeldt endnu en voldssag, nemlig da fire mennesker tidligere på dagen kom i klammeri i Vestbyen. Det drejer sig om to personer, der er kommet til skade, og to er nu anholdt i sagen. Vicepolitiinspektør Poul Severinsen fra Nordjyllands Politi betegner overfor TV2 Nord sagen som i den grove ende.

Der ud over er tre andre anholdt for andre forseelser deriblandt en for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og en for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. 

Poul Severinsen betegner karnevallet i år som mere roligt end sædvanligt. 

- Det er min umiddelbare fornemmelse, at der har været mere roligt end tidligere, men en voldssag er selvfølgelig en voldssag for meget, siger Poul Severinsen.

Vicepolitiinspektør, Poul Severinsen oplyser, at politiet stadigvæk betegner karnevallet som en stor festlig begivenhed uden de store politimæssig udfordringer i forhold til lovovertrædelser.

Der meldes om, at skadestuen i løbet af karnevallet har behandlet 57 personer for mindre skader. 

 

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Bålhøj Festival

Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

20210513-205405-L_41Mb

play Ekspert måber over Aalborg Håndbold

20_percent

play Fitnesscentre fravælges på grund af coronapas

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Bålhøj Festival

Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

Til forsiden

Til forsiden