02:47

Hele dagen har poliiet finkæmmet et område i det sydøstlige Aalborg for at finde såpor efter overfald.

Hele området omkring Dikevej er lige nu afspærret af politiet. Foto: Morten Pedholt

Foto: Morten Pedholt

Foto: Morten Pedholt

1 af 4

10-årig pige overfaldet af mand i Aalborg

En 10-årig pige blev tirsdag overfaldet af en ukendt gerningsmand i Aalborg. Han lokkede hende med ved at vise hende hundebilleder.

Nordjyllands Politi modtog tirsdag den 26. juli kl. 21.50, en anmeldelse om et overfald på en 10-årig pige i det sydøstlige Aalborg.

Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Overfaldet skete, da den 10-årig pige legede sammen med en veninde på en legeplads på Dikevej i det sydøstlige Aalborg. Her blev pigerne kontaktet af en mand, der spurgte, om pigerne kunne hjælpe ham med at finde hans hund. 

Manden viste også et billede af hunden på sin mobiltelefon.

Pigerne indvilligede i at hjælpe, og de fulgte med manden, men da den ene piges mor ringede, forlod hun stedet, hvorefter 10-årige pige var alene tilbage med manden.

Sammen gik de via en nærliggende sti – Panstien – ind i et nordligt beliggende skovområde. Her væltede manden pigen omkuld og holdt hende fast.

Pigen råbte om hjælp, mens manden forsøgte at få hende til at tie stille. Hun spurgte dernæst, om hun måtte gå fra stedet, hvilket manden gav hende lov til.

Hun løb fra stedet af samme vej, som de kom, mens manden forsvandt i den modsatte retning.

Efter episoden ledte en hunedpatrulje efter manden, men uden held.

- Vi formoder, at manden er gået i nordlig retning og er kommet ud på Byplanvej – det viser den færd, som vores patruljehunde har fulgt,  siger politikommissær fra Nordjyllands Politi Lars Nørskov Jørgensen, der leder politiets efterforskning af sagen, i pressemeddelelsen.

Politiet har følgende signalement af den formodede gerningsmand. Han beskrives som dansk af udseende, 35-40 år, 170-175 cm høj, spinkel af bygning, sort/gråt kort hår, mørke skægskubbe mellem næse og overlæbe. Han var iført en sort sommerjakke, blå cowboybukser med huller, brunt bælte og hvide sko.

Politiet er lige nu i gang med forskellige undersøgelser på stedet, ligesom et større afhøringsarbejde også er i gang i området, der er totalt spærret af. Det fortæller TV2 Nords reporter på stedet.

Hvis man har befundet sig i området i går aftes eller har andre informationer af betydning for sagen, så sidder Nordjyllands Politi klar ved telefonerne, og man bedes ringe på telefonnummer 114.

- Vi er interesseret i at høre fra alle, der måtte ligge inde med relevante oplysninger for sagen, så ring hellere end gang for meget end en for lidt,  lyder det fra politikommissær Lars Nørskov Jørgensen, der samtidig opfordrer forældre til at instruere deres børn, så de ikke går med fremmede.

TV2 Nord har i dag været i kontakt med både pigen og hendes forældre. De ønsker ikke at stå frem, men de fortæller, at pigen efter omstændighederne har det godt. De er dog alle meget chokerede over hændelsen.