1000 ekstra pladser blev droppet: Nu er der godt nyt til håndboldfans

Gigantium Arena får efter sommerferien knap 500 nye tilskuerpladser.

I 2021 besluttede Aalborg Byråd, at man sammen med Aalborg Håndbold ville investere i 1000 ekstra siddepladser i Sparekassen Danmark Arena. Men på grund af stigende priser blev udvidelsen droppet. 

Nu er der til gengæld gode nyheder til håndboldfansene. 

Når der efter sommerferien spilles håndboldkampe, bliver det med plads til 480 flere tilskuere. Samlet set vil der blive plads til 5500 på tribunerne.

Det glæder direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen, sig over. 

– I Aalborg Håndbold er vi utrolig glade for, at der i samarbejde med Aalborg Kommune kommer endnu flere siddepladser i Sparekassen Danmark Arena. Vi har gennem hele denne sæson oplevet en meget stor interesse for vores kampe, hvoraf mange har været totalt udsolgt, siger han og tilføjer:

- Samtidig har vi en længere venteliste på sæsonkort, så med flere nye pladser i arenaen er det glædeligt, at endnu flere kan få lov at opleve håndbold i verdensklasse og blive del af den unikke stemning, vi har på vores hjemmebane.

Det er nordtribunen og østtribunen, der får tilført ekstra rækker, og det bliver i samme stil og farve, som de eksisterende sæder i arenaen. 

Rådmand for Sundhed og Kultur, Jes Lunde (RV), er meget tilfreds med udvidelsen: 

– Samarbejdet med Aalborg Håndbold er et stærkt eksempel på, hvorledes vi sammen kan løfte opgaven med at udvikle vores faciliteter. Vi er glade for at kunne hjælpe Aalborg Håndbold, men de ekstra tilskuerpladser kommer også Gigantium til gavn, i forbindelse med de øvrige events som Gigantium afvikler. 


Seneste nyt

fra Nordjylland