Foto: Robert Bedsted

1100 samler penge ind ved Stafet for Livet

Stafet for Livet i Nibe fik en flot start.

Selvom det er første gang nogensinde, at den såkaldte Stafet for Livet afholdes i Nibe, er det lykkedes den driftige by at komme fra start med et rekordstort deltagertal.

I alt har 1100 meldt sig til start i den 24 timer lange stafet, der samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse:

- Vi har mødt en kolossal opbakning. Både fra erhvervslivet, sponsorerne og de mange deltagere forklarer Peder Bak, der er næstformand for styregruppen bag stafetten.

Blandt de 1100 deltagere er der 70 særlige æresgæster. De såkaldte ”Fightere”. Det er deltagere, der alle har været ramt af kræft eller stadig er det. Nogle er for længst helbredte, andre er stadig ramt og enkelte er uhelbredeligt syge.

- Jeg har haft kræft for 15 år siden, men er rask i dag. For to år siden fik min mand så konstateret kræft. Seks måneder efter var han væk. Så jeg var ikke i tvivl om at jeg skulle deltage i dag, lyder det fra Aase Sørensen, der er tovholder for de 70 Fightere under stafetten.

Før stafetten skydes i gang med kanonsalut og flyvende balloner, var der allerede samlet over 150.000 kroner sammen. Målet for stafettens samlede beløb er på den gode side af en kvart million.

Læs også Se billederne: Stafet for Livet fylder Aars