LIGE NU:

19-årig kvinde ville springe ud fra Limfjordsbroen: Blev reddet af forbipasserende

En ung kvinde havde til hensigt at springe ud fra Limfjordsbroen onsdag morgen. En forbipasserende og videoovervågning reddede hende.

Onsdag morgen klokken 05:25 fik Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at en ung kvinde havde bevæget sig ud på ydersiden af gelænderet på Limfjordsbroen for at springe i vandet.

Anmeldelsen kom fra en 52-årig mand, som opdagede den unge kvinde stå på den modsatte side af hegnet. Kvinden skulle bare slippe sit tag fra gelænderet, og så ville hun falde i vandet, men det lykkedes den 52-årige mand at tale hende fra det.

- Efter vi havde fået anmeldelsen, kunne vi se på vores overvågningskameraer ved Limfjordsbroen, hvor kvinden stod henne, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Jørgensen.

Nordjyllands Politi alarmerede beredskabet, og sendte en ambulance og en patruljevogn afsted. I mellemtiden talte den 52-årige mand fortsat med den unge kvinde.

Da beredskabet ankom til Limfjordsbroen, talte de med kvinden og fik efterfølgende trukket hende tilbage på den rigtige side af gelænderet.

- Den unge kvinde var meget ulykkelig, og blev kørt til Aalborg Universitetshospital til et tjek og en snak, siger vagtchefen hos Nordjyllands Politi.