Foto: Lone Vad Dam

20-årig indrømmede blankt - fik et års fængsel for hashsalg

Salg af seks kilo hash blev afsløret af mobilbilleder og resulterede i et år og 2 måneders fængsel til en 20-årig mand fra Nørresundby.

Det var en hurtigt overstået affære for en 20-årig mand fra Nørresundby, der mødte i retten i Aalborg torsdag formiddag. Han blev anholdt onsdag aften og modtog under et døgn senere en straksdom på 1 år og to måneders fængsel for narkohandel.

- Ved sin anholdelse erkendte han alle sigtelser, og det betyder, at han allerede kunne få sin dom efter sit grundlovsforhør torsdag i stedet for at skulle vente til en senere retssag, siger anklager i sagen, Emil Stenbygaard.

Den 20-årige blev standset i sin bil på Nyhavnsgade ved Karolinelund i Aalborg onsdag klokken 17.30. Her fandt politiet 30 gram hash og en digitalvægt i bilen, og det fik dem senere på aftenen til at tage ud til mandens bopæl på Hjørringvej i Nørresundby.

- Her fandt lidt mere hash og noget kokain, men det, der for alvor gjorde udslaget, var en masse billeder på den 20-åriges mobiltelefon. De viste hash i forskellige mængder, som den sigtede selv forklarede, at han havde solgt videre, og at der var cirka seks kilo i alt, siger Emil Stenbygaard.

I retten torsdag erkendte den 20-årige sig skyldig i alle anklager om narkosalg, men var meget fåmælt, da spørgsmålene gik på, hvor han havde stofferne fra, og hvem han havde solgt dem videre til.

- Han var en presset mand, kan man vist roligt sige. Han er tidligere blevet dømt for noget lignende i maj og december sidste år, siger anklager Emil Stenbygaard.

Den 20-årige blev fængslet efter grundlovsforhør og vil senere overgå direkte til afsoning.