Foto: Per Frank

24-årigt knivoffer afhørt: Husker intet

Den 24-årige mand, der blev stukket i maven, husker intet fra episoden. Politiet søger derfor stadig vidner.

Den 24-årige mand, der natten til søndag den 17. april blev stukket i maven, er uden for livsfare og vågen. Nordjyllands Politi har derfor mandag kunne snakke med ham.  Desværre husker manden intet om, hvordan han endte op blødende med knivstik i maven ved Limfjordsbroen på Nørresundbysiden.

- Han husker slet ikke, hvad der er sket. Så derfor bringer det os ikke videre i efterforskningen, fortæller politikommissær Lars Nørskov fra Nordjyllands Politi.

Klokken 04.17 om morgenen blev den 24-årige mand fundet på Strandgade i Nørresundby med svære skader efter knivstik i maven. Han var i flere dage i livsfare. Overfaldet efterforskes som et drabsforsøg.

Ofret havde forinden holdt fest i sin lejlighed i Aalborg. I løbet af natten fortsatte festen i Jomfru Ane Gade. Her brød han på et tidspunkt op med selskabet og tog cyklen hjem. Den 24-årige husker ikke andet, end at han steg på cyklen.

Nordjyllands Politi har kun fået to yderligere henvendelser, siden de for en uge siden igen efterlyste vidner. Derfor er deres bøn, at alle der har krydset Limfjordbroen i tidsrummet 02.30-04.00 natten til søndag den 17. april, henvender sig til dem.

- Vi hører meget gerne fra folk, der har været i området på det tidspunkt eller har krydset broen, siger Lars Nørskov, politikommissær, Nordjyllands Politi.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på 1-1-4.