LIGE NU:

26-årig varetægtsfængslet: Tæskede mænd med jernrør

En 26-årig polsk statsborger er lørdag blevet varetægtsfængslet efter et opgør natten til lørdag, hvor en person fik kraniebrud.

Det gik helt galt på en adresse på Egebakken i det sydøstlige Aalborg natten til lørdag. Her blev to mænd på 45 år og 46 år udsat for grov vold.

Den ene mand fik kraniebrud og kæbebrud ved overfaldet, mens den anden fik lettere kvæstelser i ansigtet.

Fire mænd, der alle er polske statsborgere, blev i første omgang anholdt – heriblandt en af de to mænd, der blev overfaldet – og i løbet af dagen har politiet haft gang i en større efterforskning.

Efterforskningen og afhøringer førte til, at to mænd på 26 år blev fremstillet i grundlovsforhør lørdag eftermiddag.

- Begge var sigtet for legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter, da de ifølge sigtelsen slog to personer med jernrør i stuen på adressen, siger Majbrit Bak, der er anklager ved Nordjyllands Politi.

I retten erkendte den ene mand overfaldet. Han forklarede, at det kun var ham, der havde slået de to mænd med et jernrør.

Han fortalte desuden, at de to 26-årige var gået ind i stuen alene med henblik på at true den 45-årige og den 46-årige.

Han blev varetægtsfængslet frem til 28. februar.

Da der ikke var bevis for, at den anden mand havde slået med jernrøret, og da retten ikke havde mistanke om, at de to 26-årige havde aftalt at slå med jernrørene, valgte man at løslade den anden mand.