Rygstød til iværksættere i Aalborg

Opstartsfonden har uddelt i alt 100.000 kroner til nystartede iværksættere med base i Aalborg Kommune.

11 nystartede iværksættere med base i Aalborg Kommune fik i dag bedre muligheder for at videreføre deres gode ideer. Opstartsfonden uddelte i alt 100.000 kroner fordelt på portioner af 5.000 og 10.000 kroner.

Der skulle vælges mellem hele 78 ansøgere, og selvom der altid er en vis risiko forbundet med at starte nyt, så har udvælgelseskomiteen stor fidus til de 11 udvalgte. 

- Vi vil gerne se, at der er mennesker bag, at der er forretning bag og potentiale. Der må vi sige, at den flok som er her i dag, de har formået at skrive nogle ord, der får os til at tro på, at de har en forretning, fortæller formand i Opstartsfonden, Anne-Mette Bak Nielsen, til TV2 Nord.

OPSTARTSFONDEN

- Opstartsfonden støtter innovation inden for Aalborg Kommunes grænser.

- Fondens målgruppe er virksomheder, der er yngre end 5 år og har max. 5 ansatte.

Formål:

- At etablere og udbygge et innovationsmiljø med fokus på fremtidens informationsteknologi.

- Endvidere er det fondens formål gennem sine aktiviteter generelt at bidrage til branchespredning og et differentieret erhvervsmiljø i Aalborg Kommune.

- Opstartsfonden vil hjælpe iværksættere med et vist potentiale til at igangsætte eller videreudvikle deres virksomhed i Aalborg Kommune.

Ketchersporten padel tennis er det seneste års tid virkelig vundet frem i Danmark. Niklas Bruun er sammen med en kammerat gået sammen om at sælge udstyr til sporten over nettet, og de får nu mulighed for at skyde endnu flere ressourcer i deres satsning. 

- Det er klart noget, som giver ekstra motivation. Vi er super-motiverede i forvejen, vi ved at det her virkelig er et marked som er fremadstormende, en sport der vækster helt vildt. Men det er jo bare fedt at vide, at der er andre som også tror på det her, forklarer, medejer af Padel Specialist, Niklas Bruun, til TV2 Nord.


Seneste nyt

fra Nordjylland