27-årig fundet død efter bytur

Nordjyllands Politi efterlyste tidligere en 27-årig mand, som nu er fundet død. Ifølge TV2 Nords oplysninger blev han fundet over for Nibevej 190.

Efter en kort og intens eftersøgning fandt Nordjylland Politi her til eftermiddag en 27-årig mand livløs. Den afdøde mand blev fundet på Nibevej sydvest for Aalborg omkring klokken 17.15.

Det fortæller lederen af efterforskningsarbejdet, vicepolitiinspektør Niels Kronborg, der understreger, at politiet på nuværende tidspunkt arbejder ude på findestedet.

- Vores opgave lige nu er at klarlægge de nærmere omstændigheder omkring dødsfaldet. Derfor kan vi ikke lige nu komme med yderligere detaljer. Men jeg kan dog sige, at i forbindelse med dette arbejde vil man kunne se et større opbud af politifolk og køretøjer ude på findestedet og andre steder i og omkring Aalborg, siger vicepolitiinspektør Niels Kronborg.

Kort tid før politiet fandt manden, havde de efterlyst ham og udsendt et signalement af personen, som senest var set i Jomfru Ane Gade natten mellem lørdag og søndag. Forud for besøget i Jomfru Ane Gade havde den afdøde været til en fest i Fjordbyen i det vestlige Aalborg.

Vil have hjælp til at kortlægge færden

Politiet foretager en række tekniske undersøgelser på og omkring findestedet, ligesom politiets efterforskere har en række afhøringer og andre undersøgelser foran sig.

- Vi skal have et helt klart billede stykket sammen af omstændigheder omkring fundet af den 27-årige, og det er et arbejde, der tager tid, siger Niels Kronborg, som opfordrer alle med relevant information i sagen til at henvende sig til politiet på telefon 114.

Politiet søger især oplysninger, der kan bidrage til at kortlægge den 27-åriges færden fra lørdag aften den 16. juli.

De nærmeste pårørende er blevet underrettet. 

Se billeder fra findestedet. Foto: Per Frank PaulsenSeneste nyt

fra Nordjylland