29-årig mand kørte med tvang ekskæreste rundt i to timer - slog og truede hende

Fra den 29-årige mand mødte op på forurettedes bopæl til, at hun slap fri, gik der to timer.

Tre forhold skulle Retten i Aalborg tage stilling til, da den 29-årig mand var tiltalt for vold, husfredskrænkelse ulovlig tvang og trusler på livet mod sin ekskæreste. 

Første forhold mod manden tog sin start i april 2023, hvor de stadig var kærester. Her havde han slået hende flere gange i hovedet med knytnæveslag. Hun væltede omkuld og slog blandt andet sin ene skulder. 

Det fortæller anklageren i sagen, Marie Stigaard: 

- Næste forhold var om et slag i hovedet i november 2023, mod det der nu var ekskæresten. Her opsøgte han hende på hendes arbejdsplads. 

Det sidste forhold var nok det værste af dem. Det skete i december 2023.

- Her kommer han på hendes bopæl og presser sig ind og udøver vold på hende inde i huset og får tvunget hende ned i hans bil, hvor de kører rundt i Aalborg og Nørresundby, siger anklageren og fortsætter:

- Der foregår nogle ting i den her bil, og hun prøver at alarmere nogle forbigående, som de kører forbi, ved at banke på ruden. Her siger han, at hvis hun ikke stopper, så slår han hende ihjel.

Eneste vidne var kvindens far

Da de kommer ud af bilen, forsøger hun at løbe væk fra ham, men den 29-årige mand fanger hende, slynger hende ned i jorden og presser sit knæ mod hendes hoved. Hun slipper efterfølgende helt væk fra ham. 

- Hele episoden har taget cirka to timer fra oppe i lejligheden til, at hun slipper fri, siger Marie Stigaard.

Faktisk var eneste vidne i sagen den forurettede kvindes far, da han hentede hende efter kørsel i bilen og skyndte sig på politigården med hende samt skadestuen efterfølgende.

22. maj blev han dømt for samtlige forhold i sagen og blev idømt seks måneder ubetinget fængsel. Han nægtede sig skyldig, men modtog alligevel dommen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland