LIGE NU:

3-årige Sarah var væk: Nu takker Sarahs far for hjælpen

Sarahs far takker for alt hjælpen med at finde 3-årige Sarah. Hun blev væk lørdag aften, imens hendes forældre var på sygehuset for at føde lillebror. - Vi er evige og dybt taknemmelige, siger Sarahs far.

Vi møder Michael Mariager ved marken i Rærup, hvor der lørdag aften udspillede sig enhver forældres mareridt. 3-årige Sarah var blevet væk, og havde været savnet i flere timer.

Med hjælp fra offentligheden og flere politikredse blev 3-årige Sarah fundet igen i god behold, efter at have været på egen hånd i tre timer.

Hun blev fundet på marken ved Rærup nær Vodskov, hvor hun i mørket lå og sov sammen med en lille hund. Følelserne sidder stadig udenpå tøjet for Sarahs far, da han går rundt ved marken. Men vigtigst af alt, så har Sarah det godt.

- Hendes røde jakke, den ligger herude. Den vil hun gerne have. Så nu har jeg lovet at gå ud og lede efter hendes røde jakke. Lige nu ligger hun derhjemme, og laver et puslespil, som hun har fået. Så alting er godt. Det er endt super godt, siger Michael Mariager, der er far til Sarah.

 

quote Hun var så gået af sted med mine forældres hund. Manfred, hedder den. Og de finder hende så. Hun ligger herinde på en mark, og sover. Og Manfred ligger ovenpå hende og holder hende varm

 Michael Mariager, far til Sarah

Politi, pårørende og beboere i området hjalp til med eftersøgningen lørdag aften, indtil en redningshelikopter klokken 21:28 kunne meddele at have fundet hende. Redningshelikopteren havde spottet den lille pige på en mark. Hun lå og sov sammen med en lille hund. 

- Hun var så gået af sted med mine forældres hund. Manfred, hedder den. Og de finder hende så. Hun ligger herinde på en mark, og sover. Og Manfred ligger ovenpå hende og holder hende varm, fortæller han.

Sarah var i god behold, og havde det - efter omstændighederne - godt, men var selvfølge både våd og kold.

Blev storesøster samme aften
Sarah blev passet ved bedsteforældrene lørdag aften, fordi hendes forældre var kørt på sygehuset for at føde en lillebror.

- Så ligger vi ude på sygehuset og har født. Og da vi så ringer for at sige, at nu er Sarah blevet storesøster, så får vi at vide, at Sarah hun er væk, og politiet er der, siger Michael Mariager om den surrealistiske oplevelse.

Takker alle, der hjalp til
Michael Mariager fortæller, at Sarah har fået nogle rifter og har slået sig. Men ellers har hun det godt.

quote Super tak til hele teamet, alle sammen, og alle hjælperne, og alle der har kommet og hjulpet. Vi er evige og dybt taknemmelige. Det var bare vanvittigt smukt

 Michael Mariager, far til Sarah

- Politiet var bare super skarpe. Og der kom hundepatruljer nede sydfra også. Nede fra Aarhus, Horsens og Viborg, og en helikopter kommer og leder. Det er helt fantastisk. Der bliver lavet en pressemeddelelse, så folk møder op fra nær og fjern. Det var fantastisk altså, siger en tydeligt berørt Michael Mariager.

Ifølge Nordjyllands Politi deltog cirka 30 mand fra politikredsene i eftersøgningen samt en masse civile.

- Super tak til hele teamet, alle sammen, og alle hjælperne, og alle der har kommet og hjulpet. Vi er evige og dybt taknemmelige. Det var bare vanvittigt smukt. Så sikke en dag, siger Sarahs far.

Hør hele historien her i klippet, hvor Michael Mariager fortæller om oplevelsen. 

 

 

Vaccination i Aalborg

play Dan fik det første stik blandt udsatte i Aalborg: - Hold ud lidt endnu. Tingene skal nok blive bedre

Boghandler, Klaus Simonsen

play Julegave-bytteræs i marts: - Normalvis er der en stor pukkel

20190918-092032-A_103Mb (1)

Flere nordjyske kommuner åbner for de ældste elever i næste uge

150816 Blå Kors

Blå Kors: - Vi er klar til kunder fra på mandag i vores genbrugsbutikker

Vaccination i Aalborg

play Dan fik det første stik blandt udsatte i Aalborg: - Hold ud lidt endnu. Tingene skal nok blive bedre

Boghandler, Klaus Simonsen

play Julegave-bytteræs i marts: - Normalvis er der en stor pukkel

20190918-092032-A_103Mb (1)

Flere nordjyske kommuner åbner for de ældste elever i næste uge

Til forsiden

Til forsiden