31-årig mand stukket ned med kniv

Et skænderi mellem to bekendte udviklede sig dramatisk nytårsaften i Danmarksgade i Aalborg. Den ene, en 31-årig mand blev stukket i brystet med kniv. Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Et skænderi mellem to bekendte udviklede sig dramatisk nytårsaften i Danmarksgade i Aalborg. Den ene, en 31-årig mand blev stukket i brystet med kniv.

Den 31-årige mand var umiddelbart i kritisk tilstand, mens han tilstand onsdag morgen betegnes som stabil.

Det voldsomme overfald skete kvart i fem natten nytårsnat, da de to mænd af endnu ukendte årsager kom op og skændes. Skænderiet endte med, at den ene trak en kniv og stak den anden direkte i brystet.

Knivstikkeriet skete lige uden for Cafe Helmuth - altså i krydset ved Danmarksgade og Boulevarden, og der var således en del personer, der overværede balladen, ligesom det også var nogle fra cafeen, der slog alarm og ringede 112.

Knivstikkeriet skete lige uden for Cafe Helmuth - altså i krydset ved Danmarksgade og Boulevarden, og der var således en del personer, der overværede balladen, ligesom det også var nogle fra cafeen, der slog alarm og ringede 112. Foto: Per Frank Paulsen

Nordjyllands Politi er lige nu i gang med at undersøge sagen nærmere, ligesom politiet skal have fat i den formodede gerningsmand bag knivstikkeriet.

- Vi ved, hvem han er, men vi har endnu ikke fået kontakt til ham, fortæller vagtchef hos Nordjyllands Politi, Poul Fastergaard.

Han tilføjer, at begge mænd er kendt af politiet, ligesom vagtchefen understreger, at der ikke er tale om et tilfældigt overfald, idet de to kendte hinanden.

- Det er en alvorlig sag, men altså ikke vold mod en tilfældig - derimod et skænderi, der udvikler sig voldsomt og dramatisk, siger Poul Fastergaard.

Nordjyllands Politi regner med, at den mand, der menes at stå bag knivstikkeriet, inden længe vil blive anholdt og sigtet og fremstillet for en dommer, formentlig med krav om varetægtsfængsling.

00:28

Vagtchef hos Nordjyllands Politi, Poul Fastergaard, om nattens knivoverfald. Foto: Robert Bedsted

Luk video

 

Forsiden lige nu