00:24

34-årig lokal mand mistænkt for skyderi på Skydebanevej

Nordjyllands Politi efterlyser nu en kendt kriminel for at stå bag skuddramaet på Skydebanevej.

Nordjyllands Politi efterlyser nu en lokale kriminel mand på 34 år, der tidligere er idømt syv års fængsel for drabsforsøg. 

Han er mistænkt i forbindelse med skudepisoden, hvor en 25-årig mand blev ramt af flere skud, sidste torsdag på Skydebanevej i Aalborg.

Siden skyderiet har Nordjyllands Politi efterforsket sagen som forsøg på manddrab, og politiets efterforskere har i den forbindelse søgt intensivt efter to mænd, hvoraf en nu er anholdt. 

Politiet mistænker den anden mand, der ifølge dem er involveret i skuddramaet, for at være en gammel bekendt af politiet, men det er endnu ikke lykkedes dem at få fat på ham.

- Men han har ikke ønsket at tale med os, selv om han gennem sine forsvarer er klar over, at vi søger ham, siger politiinspektør ved Nordjyllands Politi, Stig Lundbo.

Politiinspektøren opfordrer nu den 34-årige mand til selv at melde sig til politiet.

Læs også Skuddrama i Aalborg: Der kan være tale om banderelation

Hvis man har oplysninger om mandens opholdssted eller har andre relevante oplysninger i sagen, skal man ringe til Nordjyllands Politi på 114.

- Man skal ikke forsøge at pågribe eller tilbageholde ham af egen drift, siger politiinspektøren.

Nordjyllands Politi efterforsker stadig flere teorier i forhold til årsagerne, der lå til grund for skudepisoden, og politiet kan derfor ikke afvise, at episoden kan have relationer til bandemiljøet, men for nuværende har politiet ikke yderligere oplysninger til sagen. 

04:00

En 25-årig mand blev natten til torsdag skudt flere gange på Skydebanevej i det vestlige Aalborg. Politiet er i fuld gang med efterforskningen, mne har stadig ikke anholdt en gerningsmand.

Luk video