35-årig dømt for at have voldtaget 12-årig pige flere gange

Manden var varetægtsfængslet i sagen og er fortsat fængslet efter dommen.

En 35-årig mand er mandag blevet idømt to års fængsel for i mindst fire tilfælde at have voldtaget en dengang 12-årig pige.  

Dog er han frifundet for i en periode forud for voldtægterne at have udsat hende for såkaldt grooming.

Det oplyser Nordjyske Anklagere X. 

Det fremgår af sagens oplysninger, at politiet mener, at den dengang 34-årige mand tilføjede den dengang 12-årige pige på Snapchat. Det skete engang forud for juli 2023, hvor manden ifølge anklagerne udgav sig for at være 18 år gammel.

Sex i bil

Det begyndte med kontakt på Snapchat og udviklede sig efterfølgende til kontakt via TikTok og via sms, og politiet mener, at denne kontakt i juli 2023 udviklede sig til, at manden havde sex med den 12-årige pige i en bil ved en efterskole på Sjælland.

Det fremgår af anklageskriftet i sagen, at manden også var tiltalt for at have indlogeret sig på et sted i Himmerland med den 12-årige pige. Politiet mener, at det foregik i august 2023, hvor manden havde samleje med pigen flere gange og begik andre seksuelle krænkelser mod hende.

Derfor skriver vi voldtægt

Det blev ved lov i 2022 vedtaget, at en mindreårig – altså person under 15-år – ikke kan sige ja til sex med en voksen, og at der derfor er tale om voldtægt i lovens forstand – uanset om pigen har sagt ja til sex med manden eller ej.

Derfor skriver vi voldtægt i artiklen.

Sex- og onani-videoer

Bevismaterialerne tæller tilsyneladende flere sexbilleder og -videoer. Både hvor politiet mener, at manden har lavet optagelser, mens han havde sex med pigen, men også videoer som han tilsyneladende har sendt til pigen – herunder videoer, hvor han onanerer.

Manden var videre tiltalt for at have sendt en lang række sex-beskeder til pigen. 

Gav pigen slik og bamser

Udover voldtægter af en mindreårig og andre sex-krænkelser var manden tiltalt efter den såkaldte grooming-bestemmelse. Politiet mener nemlig, at manden systematisk har arbejdet over lang tid på at opbygge en fortrolig relation til pigen. Udover beskeder og smiger har han ifølge anklagerne også givet pigen slik, bamser og penge i den tid, det stod på.

Dog blev manden frifundet for det tiltalte punkt mandag i retten. 

Manden var varetægtsfængslet i sagen og er fortsat fængslet efter dommen. TV2 Nord ved endnu ikke, hvordan den dømte forholder sig til dommen.

Der arbejdes på at få en kommentar fra anklageren i sagen.Seneste nyt

fra Nordjylland