02:00

4-årige Axel fra Aalborg er et kæmpehit på de sociale medier efter jubelscene

4-årigs jubelscene florerer på nettet

4-årige Axel Gregersen er vild med fodbold, og det skinner igennem på den video, der lige nu har driblet sig ind i manges hjerter.

Det er ren fodboldglæde 4-årige Axel Gregersen fra Aalborg udstråler i den video, der lige nu har taget internettet med storm. Mere end en million har allerede set Aksel juble på livet løs.

- Det er vildt at tænke på, at så mange har trykket på en computerskærm over det sidste døgns tid. Det er jo slet ikke til at have inde i hovedet, siger Camilla Gregersen, der er mor til Axel.

Axel har endnu ikke opdaget, at rigtig mange øjne er rettet mod ham.

- Aksel ved jo ikke, at der er postyr. Han syntes, at det er fantastisk, at han har set sig selv i fjernsynet, og at han er blevet interveret, som det hed første gang. Nu ved han godt det hedder interviewet, siger Axels mor.

Hovedpersonen selv er måske ikke klar over at han lige nu hitter på internettet, men han ved godt, hvad han drømmer om at fremtiden byder på.

- Jeg skal spille fodbold ligesom min storebror - med fem-mands mål og alt muligt, fortæller 4-årige Axel.

Axel går til fodbold to gange i ugen i Aalborg Freja. Han spiller en gang om ugen med nogle børn, der er lidt ældre end ham, men det hele handler om glæden ved at spille.

- Han er bare sådan en glad dreng. En glad dansk dreng, der er vel så godt som det bliver. Han er jo nærmest Dannebrog på to ben, siger Camilla Gregersen.

 

Her afbryder Axel, da Tv2Nord er ved at interviewe Camilla Gregersen, der er mor til Axel.

00:48 Luk video