LIGE NU:

46-årig vækket af skud mod sin hoveddør

Politiet arbejder ud fra en teori om, at nogen har villet sende et signal eller en advarsel.

En 46-årig mand fra Aalborg blev kort efter midnat, natten mellem torsdag og fredag, vækket, da der lød to høje brag mod mandens hoveddør i hans rækkehus på Byvænget i Skalborg.

- Det viser sig, at der er blevet affyret to skud mod døren og beboeren når at se en bil flygte far stedet inden han får ringet til os, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Mads Hessellund.

Efterfølgende sender politiet hurtigt patruljer til stedet der bekræfter hvad den 46-årige beboer selv har observeret. To skud har ramt hoveddøren, men ingen er kommet til skade.

Advarsel eller trussel

Fredag morgen er sagen blevet overdraget til politiets efterforskere og her fortæller politikommissær Martin Rolighed, at man endnu ikke er kommet nærmere en gerningsmand eller et motiv.

- Vi er i gang med genafhøringer og almindelige efterforskningsskridt i forhold til for eksempel overvågning og vidner og vi har nogle hypoteser vi arbejder ud fra, men det er kun hypoteser. Vi har ikke et egentligt bud på, hvad der ligger bag, fortæller Martin Rolighed.

Heller ikke afhøringen af den 46-årige har kunnet gøre politiet klogere på, hvad et egentligt motiv kunne være.

- Vores hovedhypotese er, at nogen har forsøgt at sende et signal, en advarsel eller en trussel. Vi tror ikke, det har været for at skade nogen, siger politikommissæren videre ligesom han beroliger borgerne i nærområdet om, at der ikke er noget ved episoden, der tyder på, at det er banderelateret.