Foto: Rotary Nordjylland

50.000 kroner til Headspace efter velgørenhedsarrangement med Ole Henriksen

Headspace Aalborg har fået tildelt 50.000 kroner af nordjyske Rotary-klubber efter et velgørenhedsarrangement med Ole Henriksen og hans bror.

50.000 kroner.

Så meget har Headspace Aalborg netop fået tildelt.

Læs også Onsdag brød det nye signalsystem ned: - Det var en øjenåbner for at træerne ikke vokser ind i himlen

Pengene kommer fra Rotary-klubber fra Nibe, Rebild og Aalborg, og pengene er samlet ind i forbindelse med en velgørenhedsarrangement med Ole Henriksen og hans bror, Hans Henrik Henriksen, der er rådmand i Aalborg Kommune.

Til arrangementet snakkede de to brødre om deres vej gennem livet. En vej, der ikke har været helt uden bump. Som barn blev Ole Henriksen nemlig mobbet i barndomskvarteret i Nibe. Ole Henriksen var nemlig ikke som de andre jævnaldrende i Nibe. Han havde fundet ud af, at han var homoseksuel, og derfor blev han ofte mobbet og truet med at få tæsk.

Netop det arbejde som Headspace laver den dag i dag kunne have hjulpet Ole Henriksen, hvis organisationen havde eksisteret i hans ungdom. Headspace hjælper nemlig børn og unge, som har brug for nogen af tale med, hvad enten de ringer eller kommer ind fra gaden.

- Det er vigtigt for os, at vi med vores donationer gør en direkte forskel for andre mennesker, og det kan vi se, at Headspace gør, forklarer Jes Berg Gertsen, der er assisterende distriktsguvernør for Rotary i Nordjylland.

Headspace Aalborg har et par fastansatte rådgivere, men er drevet af primært frivillige kræfter. Én af dem er David på 27 år, som var med på scenen, da donationen blev overrakt af brødrene Henriksen:

- Vi er pavestolte og ydmyge over den flotte donation, vi har fået. Det gør det ekstra fedt at være frivillig, fortæller David.