LIGE NU:

60-årig kvinde kørt ihjel af skraldevogn

Skraldevognen bakkede ind i kvinden på en parkeringsplads ved Lindholmsvej i Nørresundby.

Da en skraldebil skulle bakke for at afhente affald på en parkeringsplads i krydset Smedien og Lindholmsvej i Nørresundby, blev det fatalt for en 60-årig fodgænger.

Kvinden blev påkørt af skraldebilen, hvorefter både en ambulance, læge og politiet blev sendt til stedet i forsøget på at redde kvindens liv.

Det lykkedes dog ikke, og kvinden døde på stedet af sine voldsomme kvæstelser. Den 60-årige er en lokal fra Nørresundby-området.

Kvindens pårørende er underrettet.

De nærmere omstændigheder omkring ulykken skal nu undersøges af en bilinspektør.

Aalborg Kommune: Vores tanker går til de efterladte

Skraldebilen kørte for Aalborg Renovation og Aalborg Kommunes Miljø- & Energiforvaltning. Her er man meget påvirket af situationen og skriver i en mail til TV2 Nord:

- Det er en meget tragisk ulykke, og vi er alle meget påvirkede af situationen. Vores tanker går til de efterladte. Vi vil nu tage hånd om de involverede medarbejdere og har igangsat hjælp fra en krisepsykolog. Vi henviser til Nordjyllands Politi for yderligere kommentarer.

Aalborg Renovation og Aalborg Kommunes Miljø- & Energiforvaltning vil nu afvente politiets tekniske undersøgelser, før man her udtaler sig yderligere om sagen.