Pavol Safranko nåede at spille 33 kampe for AaB. Foto: Henning Bagger (Ritzau/Scanpix)

AaB-angriber solgt til rumænsk klub

Den slovakiske angriber Pavol Safranko skifter til den rumænske klub Sepsi OSK efter to år i AaB-trøjen.

AaB har den 1. august valgt at sælge den 24-årige angriber Pavol Safranko efter to år i klubben. Forklaringen fra klubben lyder, at Safranko ikke har udviklet sig, som AaB havde håbet på:

- Vi må konstatere, at Pavols ophold i AaB aldrig udviklede sig, som både vi og han havde håbet på. Men kendetegnende for Pavol er, at han hele tiden har været hårdtarbejdende og professionel, og vi ønsker ham held og lykke i sin videre karriere, udtaler AaB’s sportsdirektør, Allan Gaarde, i en pressemeddelelse.

Pavol Safranko blev hentet til Aalborg for to år siden fra det slovakiske fodboldhold FC DAC 1904 Dunajska Streda. Han nåede at spille 33 officielle kampe for klubben, hvoraf han scorede tre gange.

Udlejet til Skotland

I det seneste år har Pavol Safranko ikke spillet i AaB-trøjen. Han har været udlejet til den skotske klub Dundee United FC siden august 2018. I den periode har han spillet 40 officielle kampe og scoret 15 gange.

I Dundee har Pavol Safranko spillet under manageren Csaba László, som han kender fra sin tid i FC DAC 1904 Dunajska Streda. I forbindelse med lejeaftalen til Dundee United udtalte Pavol Safranko sidste år:

- Jeg har ikke spillet så meget, som jeg gerne ville i AaB. Jeg har brug for spilletid, og i Dundee United FC kender manageren mig og mine kvaliteter.

Csaba László er siden skiftet til Sepsi OSK, og Pavol Safranko skal derfor igen spille under den ungarske manager. 

Pavol Safranko havde oprindeligt kontrakt med AaB indtil den 30. juni 2021, men han overgår til Sepsi OSK fra den 1. august.

Her ses Pavol Safranko efter en af de tre scoringer, han nåede i sin tid i Aalborg. Foto: Henning Bagger (Ritzau/Scanpix)