LIGE NU:

AaB bekræfter: Joakim Mæhle på vej væk

AaB bekræfter, at de lige nu forhandler med en udenlandsk klub om et salg af Joakim Mæhle.

Rygterne om, at 19-årige Joakim Mæhle er på vej væk fra AaB, bliver nu bekræftet af AaB selv. 

- Der udestår på nuværende tidspunkt stadig afklaring af flere forhold, både klubberne imellem og med spilleren samt formalisering af aftalerne, men det er AaB’s vurdering, at det med rimelighed kan forventes, at der opnås en aftale, skriver AaB på deres hjemmeside. 

19-årige Joakim Mæhle kom til klubben som 12-årig fra Øster Vrå. Salget af den unge back betyder også, at AaB forventer et endnu større overskud for 2017, end de hidtil havde forventet. 

- Såfremt en endelig aftale opnås vil det betyde at AaB opjusterer forventningerne til årets resultat fra et overskud før skat i niveauet 15 millioner kroner til et overskud før skat i niveauet 25 millioner kroner. Heri er indregnet investeringer i spillertruppen i det kommende transfervindue i sommeren 2017 og yderligere strategiske investeringer i den kommercielle udvikling af klubben. I de økonomiske forventninger er der ikke indregnet yderligere transferindtægter.

Tidligere på formiddagen skrev et belgisk medie, at det er klubben Genk, der er klar til at købe Joakim Mæhle ud af sin kontrakt med nordjyderne. Joakim Mæhles kontrakt med AaB løber lige nu til 30. juni 2020.