AaB besejrer FC Midtjylland i Herning

Det blev til sæsonens bare anden sejr for AaB, da fodboldklubben her til aften besejrede FC Midtjylland 2-0.

Sejre har der ikke været mange af i denne sæson for AaB, men søndag spillede det aalborgensiske mandskab sig til sæsonens anden sejr.

AaB mødte FC Midtjylland på MCH Arena, og selvom første halvleg generelt var fattig på store muligheder, så lykkedes det AaB at bringe sig foran i det 30. minut.

Her scorede den portugisiske midtbanespiller Pedro Ferreira med venstre ben 20 meter fra målet. Nordjyderne kunne derfor gå til pause med en føring.

Mål godkendt efter VAR

Et kvarter inde i anden halvleg fik AaB igen scoret i det midtjyske mål. Denne gang var det 25-årige Allan Sousa, der skød bolden i mål efter assist fra Lucas Andersen.

I første omgang blev målet annulleret på grund af offside, men efter et VAR-tjek blev målet godkendt.

Få minutter efter blev AaB’s forsvar presset af FC Midtjylland, der havde flere store chancer på mål. Blandt andet et langskud fra Pione Sisto, der lige akkurat røg over mål.

I 80. minut var AaB’s nye mand Younes Bakiz tæt på at gøre det hele til 3-0, men skuddet gik over mål. Younes Bakiz blev hentet til AaB fra Viborg på den sidste dag i transfervinduet som erstatning for Kasper Kusk.

Kampen blev fløjtet af efter fire minutters tillægstid, og AaB kan drage hjem til Aalborg med en 2-0-sejr over FC Midtjylland.