LIGE NU:

AaB: Er Spalvis og Thomsen på vej videre?

AaBs sportschef Allan Gaarde vil hverken be- eller afkræfte, om to vigtige AaB profiler er på vej til andre klubber.

Vinterens transfervindue er åbent. Men er AaB-profilerne Lukas Spalvis eller Nicolaj Thomsen på vej videre? Det var ikke et ja – men det var heller ikke et nej, da Allan Gaarde svarede på spørgsmålet i aftens Nordjylland LIVE.

-Jeg tror i hvert fald på, at vi har et slagkraftigt hold. I AaB er vi ikke afhængige af hverken en eller to spillere hundrede procent.

Men at der er en interesse i spillerne fra AaB, er der fra sportschefens side ikke lagt skjul på.

-Jeg synes, det er ret fedt, at der er stor efterspørgsmål på vores spillere. Det er bare et tegn på, at vi har gjort det godt, og at spillerne har gjort det godt. Så det er egentlig meget rart, at der er mange, der ringer og skriver, sagde Allan Gaarde.

Mens transfervinduet er åben kan det også være oplagt at hente nye talenter. Allan Gaarde fortæller, at de altid kigger efter nye talenter. Men der er også meget at hente fra egne rækker.

-Guldåren skal komme fra vores egen, og der kommer masser af talenter. Jeg ved at Lars og vores trænerting har en masse ting, vi skal blive bedre på spillermæssigt. Jeg ved også vores fysiske træner Morten har masser af pointer med vores fysik, som skal blive bedre, siger Allan Gaarde.

Transfervinduet lukker 31. januar i år. Næste kamp i superligaen skal spilles den 29. februar og det er på udebane mod FC Midtjylland.