AaB forlænger aftale med Patrick Kristensen

Den 30-årige AaB-spiller Patrick Kristensen forlænger sin aftale med Superliga-klubben med minimum to sæsoner.

Han startede som ungdomsspiller i AaB og har nu spillet 325 officielle kampe og scoret 11 mål for AaB. Men han er endnu ikke færdig i den nordjyske klub. AaB har netop lavet en aftale med Patrick Kristensen, der strækker sig yderligere to sæsoner i AaB. 

Sportsdirektør i AaB Allan Gaarde er godt tilfreds med aftalen med den tidligere AaB-ungdomsspiller fra samarbejdsklubben Storvorde Sejlflod Boldklub. 

- For det første er Patrick en klog og dygtig pasningsspiller, der herudover bidrager med stor stabilitet, hvilket Patricks imponerende kampantal i AaB også afspejler, siger Allan Gaarde i en pressemeddelelse. 

Den 30-årige Superliga-spiller Patrick Kristensen er ser frem til at spille de næste to sæsoner.

- Jeg er fantastisk glad for at skulle være yderligere minimum to sæsoner i AaB, som jo åbenlyst er min klub, fastslår Patrick Kristensen.

- Med min force i pasningsspillet tiltaler Morten Wieghorsts (AaB’s cheftræner, red.) spillestil mig meget, og jeg synes også, at vi efterhånden har fået indarbejdet hans idéer. Herudover kan jeg jo i særlig grad med min rutine være en hjælp for vores mange talenter i Superligatruppen, og den del ser jeg ligeledes frem til, slutter Patrick Kristensen.

I AaB’s nuværende Superligatrup har 16 ud af 25 spillere – altså 64 procent – spillet ungdomsfodbold i klubben, skriver klubben i en pressemeddelelse.