LIGE NU:

AaB forlænger med Rasmus Würtz

AaB har forlænget kontrakten med anfører Rasmus Würtz til sommeren 2018.

Rasmus Würtz er anfører og en helt central figur på AaB's Superliga-hold og onsdag har klubben offentliggjort at aftalen med den 32-årige midtbanespiller, der indtil nu har optrådt for holdet 397 gange, er blevet forlænget med to år til 2018.

- Både på og uden for banen er Rasmus Würtz en absolut nøglefigur for os, og med årene er han kun blevet bedre og bedre og en meget væsentlig årsag til vores stærke præstationer igennem de seneste sæsoner, udtaler sportsdirektør Allan Gaarde om nyheden.

- Derfor har det selvfølgelig også været meget vigtigt for os at beholde Rasmus i klubben, og vi ser frem til, at han fortsat skal vise sin store værdi i AaB-trøjen, siger Allan Gaarde.

Rasmus Würtz kom tilbage til AaB i 2009 efter et ophold i FC København og en udlejning til Vejle. Da den nuværende sæson gik igang overtog han permanent anførerbindet fra Thomas Augustinussen.

- Selvom jeg er 32 år, så føler jeg stadig, at jeg har et udviklingspotentiale i AaB, og jeg mener også, at jeg har en rolle, hvor jeg kan bidrage.

Selvom jeg er 32 år, så føler jeg stadig, at jeg har et udviklingspotentiale i AaB

- Det er jo ingen hemmelighed, at AaB ynder at give unge talenter chancen, og derfor er det naturligvis også vigtigt, at vi samtidig er nogle rutinerede spillere, der kan være med til at sikre balancen på holdet, siger Rasmus Würtz.

- Som klub er vi i gang med et spændende projekt, og vi glæder os til et forår, hvor der udover 15 vigtige kampe i Alka Superligaen som minimum også venter os en spændende kvartfinale i DBU Pokalen, slutter Rasmus Würtz.

AaB samles onsdag til første træning efter juleferien. Nordjyderne indtager en øjeblikkelig andenplads i Superligaen.

20210224-182014-L_25Mb

Statsminister om genåbning: - Svært at gå længere, end myndigheder og eksperter finder forsvarligt

def_thumb,50_percent

play Finn overrasket med musikalsk krammer af sine medarbejdere

def_thumb,50_percent

play Genåbning i Nordjylland: Højskoler og storcentre må væbne sig med tålmodighed

20201222-200951-L_45Mb

Minister er optimist i forhold til ny fjordforbindelse

20210224-182014-L_25Mb

Statsminister om genåbning: - Svært at gå længere, end myndigheder og eksperter finder forsvarligt

def_thumb,50_percent

play Finn overrasket med musikalsk krammer af sine medarbejdere

Til forsiden

Til forsiden