AaB gik målamok og er videre i pokalen

Det begyndte lidt sløvt, men endte med målfest i Viborg.

Det var ikke sjovt at være AaB-fan i første halvleg af pokalkampen mellem AaB og Viborg.

Allerede efter syv minutter bragte Jonas Kamper Viborg foran. Resten af halvlegen brændte AaB på stribe og måtte stik mod spil og chancer gå til pause med 0-1.

Det så længe ud som om, at Viborg FF ville løbe med sejren, og sikre sig pladsen videre i DBU Pokalturneringen.

Et tvivlsomt straffespark fik AaB også i anden halvleg, men heller ikke det blev udnyttet.

Først i 90. minut lykkedes det AaB at få bolden forbi keeperen i Viborgs mål. Yann Rolim gjorde det til 1-1, og sikrede dermed forlænget spilletid.

Herefter gik det stærkt. AaB scorede fire gange i forlænget spilletid. Først Jannik Pohl, så Frederik Børsting, dernæst Pavol Safranko og slutteligt satte Kasper Risgård bolden i nettet.

Men 5-1 sejren er AaB nu videre i pokalen, og har samtidig sat en stopper for uafgjorte resultater, der har prydet nordjydernes statistik i de seneste fire kampe.