AaB i undertal kæmpede sig til et enkelt point

På trods af at AaB blot havde 10 mand på banen en stor del af kampen, kunne de alligevel tage hjem med et point, da de mødte AGF.

700 medrejsende fans fra Nordjylland havde taget turen til Aarhus til det klassiske gamle jyske opgør mellem AGF og AaB.

AaB startede kampen godt. Jacob Ahlmann kom godt fri i venstre side ind til Magnus Christensen, men hans afslutning blev ikke et helt farligt skud, og AaB skabte flere store tilbud.

Efter 9 minutter troede de mange medrejsende AaB-fans, at Tom Van Veert havde bragt AaB foran 1-0, men dommeren dømte offside. Se målet herunder og døm selv:

AaB sad totalt på kampen den første halve time og pressede hjemmeholdet helt tilbage. Om det var derfor, lyset pludselig forsvandt på Ceres Park Arena, skal være usagt. Det skete, da Oliver Abildgaard afsluttede, og kampen var afbrudt et kort stykke tid.

Efter en halv time skabte AaB en ny chance. Rasmus Thellufsen arbejdede godt i AGF-feltet, og pludselig havnede bolden hos Oliver Abildgaard, der dog ramte stolpen.

AGF havde ikke gjort meget væsen af sig indtil det 34. minut, hvor Jores Okore i en duel med en AGF-angriber laver straffespark. Ikke nok med det - kampens dommer giver AaB-anføreren det røde kort, men Tobias Sanas straffespark bliver reddet af AaBs målmand Jacob Rinne.

AaB med en mand mindre på banen holdt stand i 10 minutter. Men så fik AGF bragt sig foran 1-0 ved Jacob Ankersen med bare 5 minutter tilbage af første halvleg. Ærgeligt for AaB, som indtil da fuldstændig havde styr på AGF.

Med kun 10 mand på banen så det ikke for godt ud for AaB, der dog AaB fortsatte ufortrødent - og midt i halvlegen fik Magnus Christensen helt fortjent udlignet til 1-1 efter hjørnespark.

AGF fik naturligt nok overtaget i spillet med en mand mere på banen, og i det 75. minut scorede Martin Spelmann til 2-1 efter en kæmpe forsvarsfejl af Frederik Børsting, som blev udskiftet kort efter.

Det lignede afgørelsen på kampen, men med 5 minutter tilbage udlignede AaB helt fortjent til 2-2 ved Wessam Abou Ali, der netop var kommet på banen, og jublen kunne bryde ud hos de mange medrejsende AaB fans.

Kampen sluttede 2-2, og det betyder et point til AaB. Spillerne takkede fansene bag målet efter kampen.