LIGE NU:

AaB Ishockey fik titlen som årets breddeklub

AaB Ishockey er netop kåret som årets løve- og breddeklub. Prisen blev overrakt ved Dansk Ishockey Award 2016 i Herning.

AaB Ishockey har netop modtaget prisen som årets løve- og breddeklub. Det skete, da dansk ishockey fredag fejrede sine stjerner og talenter i Herning Kongrescenter til et brag af en prisfest. Det er en bredt sammensat ekspertjury, der står bag nomineringerne samt den endelige udvælgelse af vinderne i de enkelte kategorier.

 AaB Ishockey lancerede sidste sommer et meget stort og ambitiøst rekrutteringsprojekt i samarbejde med Aalborg Kommunes Skoleforvaltning, Aalborg Kommunes Sundheds- og Kulturforvaltning og Elitesport Aalborg.

Samtlige skoler i kommunen fik et tilbud om at stifte bekendtskab med ishockeysporten, og der var enorm søgning til arrangementerne. Klubben har i samarbejde med Elitesport Aalborg stået for håndteringen af de mange besøg.

Og det er det arbejde, der nu bærer frugt og udløser den fornemme pris til Aalborg. 

- Samarbejdet med AaB Ishockey giver børnene en enestående chance til at prøve en sport af, som de færreste af os sådan lige møder til daglig. Samtidig starter hele klassen på samme niveau i deres kunnen af sporten, så alle er lige gode, når støvlerne spændes på, siger skolerådmand Tina French (Venstre), Aalborg Kommune.

 

 

Også hos Elitesport Aalborg  er man glad for samarbejdet.

- Vi anerkender det store arbejde AaB Ishockey laver med at rekruttere børn til ishockeysporten, hvor ishockeyskolen med det koordinerede samarbejde mellem Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune, AaB Ishockey og Elitesport Aalborg er med til at sikre kvaliteten i undervisningen og give eleverne mulighed for at stifte bekendtskab med ishockeysporten. AaB Ishockey har virkelig taget udfordringen op med ishockeyskolen, hvor både instruktører og frivillige sikrer, at eleverne får en rigtig god oplevelse, siger elitekoordinator Torben Sørensen fra Elitesport Aalborg.

- Ishockey er en lille sport i Danmark. Vi lever af at udvikle landsholdsspillere, og jo flere spillere der er at vælge i mellem, desto bedre kan vi klare os på et internationalt plan, lyder det fra Ulrik Larsen, der er direktør i Danmarks Ishockey Union.