Foto: Bruno Stagsted (arkiv)

AaB jagter vitale point mod AC Horsens i håb om slutspillet

Med syv point i de tre seneste kampe er AaB i gang med en positiv stime, der helst skal udbygges fredag aften på udebane mod AC Horsens, hvis drømmene om slutspillet skal bevares.

AaB er kommet ind på rette sport efter en katastrofal pointmæssig periode. Nordjyderne har hentet to sejre og en uagjort de seneste tre opgør. 

Holdet er nu kun tre point fra top-seks, men med seks kampe tilbage, før slutspillet begynder, skal der helst tre point på bordet mod AC Horsens. 

- I kampen i mandags mod Lyngby måtte vi arbejde hårdt for at få marginalerne på vores side, og det skete med en spillemæssig god første halvleg, mens vi i anden halvleg fightede de tre point hjem, siger Lars Søndergaard. 

- Nu gælder det et Horsens-hold, som har netop fighteregenskaber og stor styrke på standardsituationer som varemærke, og den del skal vi være parate til at matche, understreger AaB-træneren- 

- Vi skal bevare vores defensive stabilitet og kompakthed på en bane, der muligvis ikke indbyder til poleret fodboldspil, men når vi har bolden, skal vi være dygtige til at sætte vores sædvanlige offensive kombinationer – dog selvfølgelig med skyldig hensyntagen til underlaget, siger Lars Søndergaard, der efter torsdagens træningspas har udtaget følgende 19 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Markus Holgersson, 7 Thomas Enevoldsen, 10 Edison Flores, 14 Casper Sloth, 16 Magnus Christensen, 17 Christian Bassogog, 20 Marco Meilinger, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 25 Frederik Børsting, 27 Oliver Abildgaard, 29 Sebastian Grønning, 31 Joakim Mæhle, 32 Kasper Pedersen og 33 Bardhec Bytyqi.

Rasmus Würtz har karantæne, mens Jannik Pohl er sygdomsramt.