LIGE NU:

AaB-kaptajn dagen derpå: Vi løb ind i kniven

Dagen derpå hang AaBs spillere med næbbet, efter søndagens 1-4 nederlag på hjemmebanen i Aalborg.

Det blev en oplevelse af de grimme, da AaBs bedste fodboldherrer søndag eftermiddag tog i mod SønderjyskE på eget græs i Aalborg. 

Et nederlag på hele 1-4 var status, da dommeren blæst i fløjten for sidste gang, og sendte de slukørede AaB spillere i omklædningsrummet. 

- I dag der hænger vi med næbbet. Og det er der god grund til, og sådan skal det være. Vi er skuffede, fortæller AaB anfører Rasmus Würtz. 

AaB-kaptajnen mener, at det er mange små, men afgørende ting der går galt for AaB spillerne, når resultatet ender på hele 1-4. Noget, der skal gøres bedre. Men det tror Rasmus Würtz også på, at de kan. 

- Sådan er fodbold. I løbet af et splitsekund skal du tage nogle beslutninger, og så laver man fejl. Men de gange vi lavede fejl, der var vi ikke gode nok til at reparere dem igen, og det skal vi gøre bedre. Det kan vi også, for det har vi før vist, at vi kan. Vi skal tilbage til at spille vores eget spil, men vi skal heller ikke være for naive i det. De andre hold er begyndt at lure, hvordan vi gerne vil spille, og der løb vi lidt ind i kniven i går, hvor de fik nogle kontra i mod os, fortæller Rasmus Würtz, da TV2 Nord besøger AaB spillerne til en rolig træningsdag, der bød på en lille løbetur og en tur i styrkerummet. 

AaB-truppen er i løbet af sommeren blevet forstærket med blandt andre forsvarsspilleren Jores Okore. Der kan være flere forstærkninger på vej i den anden ende af banen. 

-  Det er ikke nogen hemmelighed, at vi stadig søger en offensiv forstærkning, som kan være med til at sikre, at vi scorer nogle flere mål, fortæller sportsdirektør Allan Gaarde. 

Og den forstærkning kan kun komme for langsomt. 

- Vi forsøger at få afsluttet vorse transfervindue hurtigst, således at Morten Wieghorst og den øvrige stab har de bedst mulig betingelser for at arbejde med det hold, der skal spille sæsonen færdig, fortæller Allan Gaarde. 

Transfervinduet lukker 31. august klokken 24.00. Næste gang AaB-truppen skal i aktion - med eller uden ny offensiv profil - er søndag den 30. juli klokken 16.00. Her skal AaB møde FC Nordsjælland.