01:53

AaB klar til lokalopgør mod Nørresundby FB

AaB-truppen er klar til onsdag aftens lokalopgør i DBU Pokalen på udebane mod Nørresundby FB.

AaB’s superligamandskab og Nørresundbys Jyllandsseriehold er klar til et brag af en fodboldkamp, når de onsdag aften skal spille pokalturneringkamp mod hinanden. 

- Vi er selvfølgelig bevidste om, at vi er favoritter, men samtidig er vi opmærksomme på, at det for næsten alle spillerne i Nørresundby FB er tale om karrierens foreløbig største kamp. Derfor vil de formentlig komme med masser af energi og vildskab, og det skal vi være klar på at møde inde på banen. Samtidig skal vi også have sat vores egne kvaliteter i scene ved eksempelvis at spille hurtigt, og vi vil benytte os af, at vi råder over en trup med mange dygtige spillere, hvor flere byder sig til og skal have chancen, siger AaB’s cheftræner Lars Søndergaard.

Nørresundby Forenede Boldklubber er en sammenlægning af Nørresundby Boldklub og Lindholm Idrætsforening pr. 1. juli 2015, og onsdag aftens pokalkamp bliver AaB’s første opgør mod den nye klub, der til daglig optræder i Jyllandsserien. Og AaB ser frem til at møde dem.

- Det er en kamp, som vi glæder os meget til, og det lader til at blive en fin kulisse med formentlig udsolgt på lægterne. At det er et lokalopgør giver blot en ekstra motivation i forhold til at vise os frem, og vi møder op med både ydmyghed og respekt for vores modstander, men er samtidig fokuserede på, at det er en kamp, vi skal vinde, siger Lars Søndergaard.

AaB har én gang tidligere mødt en af moderklubberne til Nørresundby FB i DBU Pokalen. Det var i september 1994, hvor AaB besejrede Nørresundby Boldklub 5-0.

Kampen mellem Nørresundby FB og AaB starter 17.30 på Lindholm Høje Stadion.

Se Nørresundby FB’s forventninger til kampen i indslaget over artiklen.