Arkivfoto. Foto: Per Frank Paulsen

AaB med fornyet styrke mod Hobro: Tre spillere tilbage i truppen

Tre skadede spillere fra AaB's trup er vendt tilbage lige i tide til mandagens lokalopgør mod Hobro.

Rasmus Thellufsen, Patrick Kristensen og Robert Kakeeto returnerer til AaB's spillertrup efter at have været væk fra banen med skader. 

Og de tre spillere vender tilbage på et meget heldigt tidspunkt for den nordjyske foldboldklub. I morgen aften, mandag, tager de i mod Hobro IK i et spændende lokalopgør, hvor de skal sikre sig vigtige point for at holde sig i live i Superligaen. 

Lige nu ligger AaB på en skuffende 13. plads efter fire kampe, hvor de kun har fået to point. 

- Vores chancer arbejder vi hårdt på at omsætte mere effektivt, men vi er også bevidste om, at der venter os en svær kamp mod et rutineret Hobro-mandskab, der har fået en flot indledning på sæsonen såvel resultat- som præstationsmæssigt, siger Morten Wieghorst, AaB's cheftræner, i en pressemeddelelse.

Morten Wieghorst ser frem til kampen og tror på sejren.

- Vi tror dog på, at vi med udgangspunkt i at have fundamentet på plads også har redskaberne, der kan afgøre tingene til vores fordel i morgen aften, og vi glæder os meget til opgøret, siger han. 

Kampen finder sted på Aalborg Portland Park i Aalborg klokken 19.00. Hvis du ikke har købt billetter til kampen, kan den ses på TV3 Sport 1. 

Læs også AaB tager fra Odense med et point og ligger nu næstsidst