LIGE NU:

AaB nedjusterer efter transfervinduet er lukket

På trods af flere henvendelser på spillere, blev der ikke handlet i den aalborgensiske Superligaklub i dette transfervindue.

De manglende transferindtægter har nu fået Aalborg Boldspilklub A/S til at nedjustere forventningerne til årets resultat fra et underskud i 2019 i niveauet 15-20 mio. kr. til et underskud i niveauet 28-32 mio. kr.

- En del af vores strategi er, at vi budgetterer med at sælge spillere, og denne gang havde vi forventet et salg for mellem 8 og 17 millioner korner. Der har været meget røre og en del henvendelser på spillere, men det har været en afvejning mellem det sportslige og det økonomiske der har gjort, at vi trods det ikke har solgt nogen, siger AaB´s administrerende direktør Thomas Bælum til TV2 Nord.

På trods af de manglende transferindtægter er der ikke udsigt til at ændre på strategien.

- Vi har heldigvis fået skabt en fornuftig økonomisk polstring de seneste fem-syv år, så der er stadigvæk et sundt økonomisk fundament, uddyber Thomas Bælum.

Det seneste halvårsregnskab fra klubben viste en egenkapital på 76,2 millioner kroner.

Transfervinduet lukkede for hovedparten af de europæiske ligaers vedkommende ved midnat til i dag og åbner igen 1. januar 2020.

AaB ligger lige nu på en tredjeplads i Superligaen.