AaB og Brøndby spillede uafgjort i dramatisk målfest

Intet er afgjort i Superligaens grundspil. Efter 3-3 mellem Brøndby og AaB står det klart, at der venter en regulær gyserafgørelse på næste søndag.

Kaos, drama, underholdning.

Søndag aftens Superliga-kamp mellem Brøndby og AaB havde lidt af det hele - bare ikke en vinder.

AaB fik en drømmestart, nærmest ud af det blå. Et hjørnespark fra Kasper Kusk sejlede hele vejen ind bag Brøndbys målmand, Marvin Schwäbe, der var kommet gevaldigt på afveje i situationen. 1-0 til AaB.

Midt i første halvleg, fik Brøndby dog tilspillet sig et straffespark. AaBs Oliver Abildgaard væltede ifølge kampens dommer Peter Kjærsgaard Brøndbys svenske angriber Simon Hedlund i feltet. Ikke just en beslutning, AaB-spillerne havde forståelse for. Hedlunds holdkammerat Kamil Wilczek omsatte straffesparket til udligning.

Det slog dog ikke AaB ud. Få minutter senere slog Tom van Weert til for det nordjyske udehold, da Brøndbys opspil kiksede. Effektivt opsnappede hollænderen bolden, og sendte den sikkert i mål til 2-1.

Målfesten fortsatte

Efter pausen svarede Brøndby dog igen, endnu engang. Og endnu engang var det med vestegnens mest målfarlige polak i hovedrollen. Kamil Wilczek satte benet på en bold i feltet, så den snød Jacob Rinne i AaB-målet. 2-2.

Herefter var det Brøndbys tur til at etablere en føring. Efter et massivt pres mod AaB-forsvaret, kunne indskiftede Ante Erceg sende et resolut spark i AaB-målet til 3-2.

Der var, som det nok fremgår, budt ind til målfest på Brøndby Stadion. Og her ville Lucas Andersen også være med, måske for at fejre at han nu er AaB-spiller på permanent basis i de næste fem sæsoner.

Uanset hvad, fik Andersen endnu engang vist sin fremragende sparketeknik frem. Et frispark et stykke udenfor feltet blev elegant placeret uden for BIF-målmand Schwäbes rækkevidde. 3-3.

Det var en heftig omgang, tilskuerne på Brøndby Stadion var vidne til, søndag aften. Men det blev ”kun” til seks mål – og et point til hver.

Gyserafslutning venter

Dermed venter en regulær gyserafslutning på Superligaens grundspil på søndag, når slutspilspladserne skal fordeles.

Her møder AaB AGF i en kamp, som bliver afgørende for hele sæsonens udbytte.

Kun FC København og FC Midtjylland er matematisk sikre på en plads i top seks inden sidste grundspilsrunde.