AaB og Vendsyssel deler point efter selvmål

Kampen startede godt for AaB, men de to nordjyske hold deler i porten efter 1-1 kamp i Aalborg.

AaB fik, hvad der lignede en drømmestart, da de onsdag aften spillede nedrykkeropgør mod Vendsyssel.

Lucas Andersen scorede et flot mål, da han efter 10 minutter opsnappede bolden på kanten af feltet og sendte kuglen i det lange hjørne af Vendsyssels mål.

Men selvom AaB fortsatte med at være i kontrol, holdt føringen dog ikke ved.

Efter en halv time slog vendelboerne til, da Tiemoko Konate sendte et indlæg ind til Alhaji Kamara, der forsøgte sig med et målskud. Desværre for AaB ramte bolden AaB's forsvarsspiller Patrick Kristensen og gik derfra i nettet.

Anden halvleg fortsatte med højt tempo og flere chancer i begge ender af banen, men uden held for nogen af holdene.

Kampen endte 1-1, og AaB har nu tre point op til Randers, der har gruppens førsteplads. Vendsyssel ligger nummer tre med fem point ned til Hobro.

Se først cheftræner hos Vendsyssel FF Jens Berthel Askous og dernæst spiller hos AaB Lucas Andersens reaktioner efter kampen.