Foto: Henning Bagger, Scanpix

AaB på pokaludebane i Aarhus

Cheftræner Lars Søndergaard forventer at se sin trup levere en fokuseret indsats, når de skal møde VSK Aarhus på udebane i pokalturneringens tredje runde.

Med en 5-1 sejr i bagagen fra det seneste opgør i DBU Pokalen mod Nørresundby FB er AaB godt klædt på til næste rundes modstander, VSK Aarhus. Kampen skal stå onsdag eftermiddag på Vejlby Stadion i Aarhus.

Står det til cheftræner Lars Søndergaard, vil publikum få et fokuseret AaB-mandskab med respekt for sin modstander at se på banen. 

- Vi har allerede set, at der er kommet overraskelser i DBU Pokalen i denne sæson, og det vil vi helst ikke være en del af. Det er en kamp, som vi skal ud og vinde, men med stor respekt for modstanderen. Det er årets kamp for VSK Aarhus og formentlig en kamp, som de glæder sig til at spille. Vi skal kigge på os selv, og med det rette fokus og respekt for modstanderen forventer vi ikke at skuffe vores fans, siger Lars Søndergaard.

I Superligaen har resultaterne på det seneste været mildest talt svingende. Men det vil ikke påvirke indsatsen onsdag eftermiddag.

- Vi har over de seneste tre kampe præsteret godt, men desværre har vi ikke haft marginalerne med os til at skabe de ønskede resultater. Vi er på vej i den rigtige retning, og de ting, som vi gjorde rigtigt mod FC Nordsjælland i den seneste kamp, skal vi forsøge at tage med til kampen i morgen. Vi skal lægge modstanderen under pres og få skabt så mange chancer som overhovedet muligt, lyder det fra cheftræner Lars Søndergaard, der har udtaget følgende 18 spillere til onsdagens opgør mod VSK Aarhus:

Nicolai Larsen, Jakob Ahlmann, Jakob Blåbjerg, Markus Holgersson, Rasmus Würtz, Jannik Pohl, Casper Sloth, Magnus Christensen, Rasmus Thellufsen, Marco Ramkilde, Kasper Risgård, Carsten Christensen, Morten Rokkedal, Frederik Børsting, Robert Kakeeto, Oliver Abildgaard, Joakim Mæhle, Bardhec Bytyqi.

Kampen begynder klokken 15.15.