LIGE NU:

AaB på svær opgave i Brøndby

Der venter AaB en vanskelig opgave i Brøndby søndag aften, men AaB håber alligevel på at udbygge den positive stime.

Søndag klokken 18 skal AaB forsøge at snuppe en sejr, når nordjyderne gæster Brøndby i Superligaens niende runde.

AaB er inden aftens opgør ubesejret i de seneste seks betydende kampe eller siden 30. juli. Der venter formentligt AaB en vanskelig opgave i aftenens opgør, for Brøndby har hentet maksimumpoint i de fire første hjemmekampe.

quote Der bliver formentlig tale om en kamp med endnu mere intensitet end hidtil i sæsonen

Morten Wieghorst, cheftræner i AaB

- Først og fremmest har vi fokus på at præstere optimalt såvel som hold som individuelt, så vi kan udbygge vores serie af ubesejrede kampe, hvilket i sagens natur er vigtigt for os. Isoleret set går vi selvfølgelig også efter at vinde, selvom Brøndby er favorit, konstaterer cheftræner Morten Wieghorst.

I mandags vandt AaB 2-1 over Silkeborg IF i en kamp, der gav flere spillere skader. Skadeslisten omfatter nu anfører Rasmus Würtz, viceanfører Kasper Risgård, Magnus Christensen, Marco Ramkilde, Bardhec Bytyqi, Nikolaj Lyngø og Michael Lansing.

Frederik Børsting vender tilbage efter sit skadesfravær, ligesom Oliver Abildgaard og Marco Meilinger kan gøre comeback.

- Der bliver formentlig tale om en kamp med endnu mere intensitet end hidtil i sæsonen, og vi er velforberedte og parate til at spille vores chance, så vi kan få et godt resultat med hjem til Aalborg, slutter Morten Wieghorst.