LIGE NU:

AaB pressede hårdt, men ender igen med ét point

AaB var sultne efter sæsonens første sejr i hjemmebaneopgøret mod AGF, men går igen skuffede fra banen, efter kampen endte 0-0.

AaB pressede på som aldrig før, da de tog i mod AGF på Aalborg Portland Park om aftenen lørdag. Desværre endte det nordjyske fodboldhold med endnu en uafgjort 0-0 og er efter syv kampe i sæsonen stadig uden sejr. 

AaB var ellers oplagte imod et lige så velspillende AGF, der kom til det nordjyske med en sejr over Brøndby i sidste uge.

Den nyindkøbte angriber Pavol Safranko viste gode takter i en indledning, hvor AaB lagde friskt ud uden for alvorlig at blive farlige.

I første halvleg pressede nordjyderne højt op, hvilket gav masser af boldbesiddelse. Det gav dog også bagslag i defensive. AGF's hurtige angriber Tobias Sana lurede flere gange i dybden, men AaB's defensiv formåede i alle tilfælde at holde stand.

Den normale anfører, Rasmus Würtz, var ude af dagens opgør med en skade, og det var den unge midtbaneduo Magnus Christensen og Filip Lesniak, der tog over i hans fravær, mens Kasper Risgård erstattede ham som anfører.

AaB fortsatte stilen i anden halvleg, tydeligt meget sultne efter de tre point. Det gav flere store muligheder til Jannik Pohl, men forløsningen kom aldrig.

I stedet bliver AaB liggende på en 12. plads med kun fem pointer efter syv kampe.